Google scrapbook (2013)

De opdracht was; Maak “iets” gebaseerd op een anoniem iemands Google historie. Iedereen moest zijn data set van die maand in een sheet zetten en vervolgens kreeg je die van iemand anders terug.

Deze App is geïnspireerd uit de Google historie  van iemand anders.  In de Google historie van de persoon in kwestie was duidelijk op te merken dat hij/zij naar New york ging. Dit was voor mij de bron tot het creëren van deze app.

Iets wat de meeste mensen doen als zij in het buitenland zijn, is op zoek gaan naar wifi spots. Deze app maakt daar handig gebruik van.


Het leuken van het zien wat je gegoogled heb op dat soort momenten is dat je vaak dingen googled waar een herinnering aan zitten, zoals; restaurants, bezienswaardigheden maar ook als je bevoordeeld ziek bent, dat is dan wel geen leuke herinnering, maar zeker wel een herinnering die je anders zou vergeten.