G.I. App

G.I. (the graduation intelligence system) is een app die met behulp van AI (artificial intelligence) studenten helpt tijdens hun afstuderen.

Tijdens mijn afstuderen kwam ik er achter dat ik bepaalde dingen misten. Zoals het vinden van de juiste personen die mij konden helpen of iemand die mij hielp met mijn planning indelen (als student heb je nog nooit 6 maanden alleen aan een project moeten werken). Ik bedacht G.I. om de toekomstig afstudeerders te kunnen helpen.

G.I. leerd van de app gebruikers net zoals ik deed van mijn mede studenten. De app laat je een profiel aan maken waardoor hij je nog specifieker kan helpen. Zo wil hij je major en minor weten en wie je begeleid tijdens je examen.

De app verzamelt tijdens het afstuderen data van de studenten, bijvoorbeeld als er veel studenten (met hetzelfde profiel als jij) een bepaalde deadline ingeplant hebben en jij nog niet, vraagt de app of jij deze niet ook wil inplannen.

Dit zijn alle functies van de app:

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren