About

Hay,
Ik ben Anouk. 
Ik ben afgestudeerd aan de Willem De Kooning Academie in Rotterdam, met de studie advertising en een minor in data design.

Ik ben een creative met een interesse voor digital. Met mijn digitale interesse ben ik tijdens mijn studie bij MediaMonks belandt, waar ik als Digital Data creative mijn weg in het digitale landschap verbrede. Na een half jaar stage en nog een paar maanden werken als junior bij MediaMonks was het tijd voor mij afstuderen. Waar ik mijzelf dwong mijn kennis op digital gebied een stapje verder te nemen, mijn focus lag hierbij A.I. , machine learning en algorithmes.

Na mijn afstuderen wilde ik mijn digitale kennis nog verder uit breiden en ben ik aan de gang gegaan als UX’er/creative bij Keplar Agency. Na een ongeveer een jaar van veel leren en experimenteren, kwam de volgende uitdaging op mijn pad, in de vorm van TBWA\Neboko als Digital creative en deel van \Socioboko.

Note: Veel van mijn huidige werk mag ik niet/nog niet delen op het internet. Ben je toch benieuwd naar waar ik nu mee bezig ben neem dan contact met mij op via: anoukinden@me.com